Specialist voor integrale brandveiligheidsprojecten

Onze passie is het achterlaten van een brandveilige woon-, leef- en werkomgeving voor gebruikers en bezoekers.

Brandveiligheidsinstallaties

Onlosmakelijk aan het bouwkundige (passieve) deel is het van belang om installatietechnische onderdelen te voorzien voor bijvoorbeeld tijdige en veilige ontvluchting. Naast de brandmeld-/ontruimingsalarminstallaties brengen wij indien nodig ook nood- en vluchtrouteverlichting aan, sluiten we kleefmagneten, vrijloopdrangers en overige voorzieningen zoals brandwerende schermen aan op bestaande en/of nieuwe brandveiligheidsinstallaties.

Wij verzorgen aanpassingen aan bestaande installaties en leveren / monteren nieuwe brandveiligheidsinstallaties. Vanzelfsprekend stellen we de installaties in bedrijf en voor een optimale continuering van de juiste werking voeren we het periodieke onderhoud uit. Indien gewenst kunnen we ook het maandelijks beheer uitvoeren.

NEN2535/NEN2575

Een belangrijk deel van onze werkzaamheden zit in het verzorgen van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties volgens de NEN2535/NEN2575.

Door de combinatie van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid kunnen we de optimale balans toepassen passend bij het gebruik en budget.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Vul dan hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Brandveiligheidsinstallaties

Parkeergarages Gemeente Den Haag

Onderscheiden door het leveren van kwaliteit

Opdrachtgever: Gemeente Den Haag

Solliciteer direct

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

Bekijk hier de vacatures