•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Parkeergarages Gemeente Den Haag

Project details

Opdrachtgever: Gemeente Den Haag

Specifieke kennis brandveiligheid

Onderscheiden door het leveren van kwaliteit is iets waar we voor staan bij Bergh Brandveiligheidsinstallaties. Vanuit een openbare aanbesteding, geïnitieerd door de Gemeente Den Haag in samenwerking met adviesbureau Smits van Burgst, is ingeschreven op de aanvraag. De opdracht: het brandveilig maken van 34 parkeergarages in de gemeente voor mei 2021.

Door het inzetten van onze specifieke kennis op het gebied van complete brandveiligheidsprojecten en dit meerdere malen te hebben toegepast in parkeergarages konden we ons plan van aanpak toespitsen op dit werk. Die kwaliteit was uiteindelijk de doorslaggevende factor om de opdracht te gunnen.

Werkzaamheden

Een belangrijk deel van het werk is het aanbrengen van een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie. Het geheel zal voldoen aan de NEN2535 en in de basis worden uitgevoerd met LIST-bekabeling voor een zo betrouwbare en storingsvrij mogelijke installatie. Verder gaan we de brandveiligheid opwaarderen door het bouwkundig afdichten van doorvoeringen, het aanbrengen van rolschermen en vervangingen van de deuren, kozijnen en beglazing in gecertificeerde brandwerende exemplaren.

Video